Főoldal
  Cégbemutató
  Termékek
  Ügyfélszolgálat
  Kapcsolat
  Letöltések
  Hírek, újdonságok
  Fotógaléria
       Frissítve:
   2008. április

Ügyfélszolgálat

Bármikor szívesen állunk rendelkezésére! A vezetékes telefonon, faxon érkező, munkaidőn kívül üzenetrögzítőre mondott megkeresésére 1 napon belül válaszolunk, vagy ajánlatot küldünk, de sürgős esetben mobiltelefonon az év minden napján, a rendes munkaidőn túl is elérhet bennünket.

Műszaki-kereskedelmi tanácsadás
Nem csak telefonon, faxon, e-mailen keresztül válaszoljuk meg esetleg felmerülő kérdéseit, hanem - amennyiben szükségesnek tartja - előzetes egyeztetés után személyesen is felkeressük!

Tervezési tanácsadás
A németországi anyacég tapasztalt fejlesztőmérnökeinek, legmodernebb CAD technikai hátterével és a magyar viszonyokban jártas, a LIFTKET termékeket hosszú évek óta felhasználó és kiválóan ismerő hazai mérnökirodák partnerként történő bevonásával a helyszínen nyújtunk Önnek tanácsadást, segítséget emelési feladatai ideális megoldásában!

Szerviz
A szükséges karbantartási és javítási munkákat szerviz-partnerünk a gyártóműnél rendszeres továbbképzésben részesülő szakemberei végzik. Az eredeti gyári kopó alkatrészekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk, és az esetlegesen szükségessé váló speciális pótalkatrészeket is rövid időn belül beszerezzük.

Telefon:  (06 1) 454-7277
Telefax:  (06 1) 454-7276
Mobil:     (06 20) 928-6220

Email:     liftket@liftket.hu vagy pelsoczi@hu.inter.net
Internet:  www.lifket.hu

 
Copyright LIFTKET HOFFMANN Fördertechnik GmbH Wurzen
Minden jog fenntartva • Alle Rechte reserviert • All rights reserved